Skip to main content

Om du driver ett företag är det viktigt att du har rätt försäkringar för att skydda din verksamhet. På Era Försäkringar erbjuder vi ett brett utbud av företagsförsäkringar som täcker de flesta behov.

Företagsförsäkringar för olika branscher

Oavsett om du driver en butik, ett företag inom bygg- och anläggning, en restaurang eller ett annat företag har vi försäkringar som passar just din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att försäkra företag inom många olika branscher och har därför en god förståelse för de specifika risker och behov som finns.

Enklare vardag med företagsförsäkringar

Att ha rätt företagsförsäkringar kan göra din vardag enklare och ge dig en trygghet i vardagen. Du kan exempelvis vara lugn i vetande om att du är försäkrad om något oväntat skulle hända, som en olycka eller en skada. Dessutom kan försäkringar som ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring hjälpa till att minimera de ekonomiska konsekvenserna av olika händelser.

Våra företagsförsäkringar omfattar även ersättning vid förlust av inkomst, till exempel om du blir sjukskriven eller om din verksamhet drabbas av en oväntad störning.

Kompletterande försäkringar

Förutom de grundläggande företagsförsäkringarna erbjuder vi också möjligheten att teckna kompletterande försäkringar för att ytterligare skydda din verksamhet. Dessa försäkringar kan till exempel vara brandskyddsförsäkring och företagsansvarsförsäkring.

Det kan också vara bra att tänka på att teckna en företagsegendomsförsäkring som täcker eventuella skador på företagets egendom, såsom maskiner och inventarier.

Våra företagsförsäkringar gäller både för mindre företag och större företag. Vi anpassar försäkringarna efter dina behov och den specifika verksamheten du bedriver.

Kontakta oss för mer information

Om du vill veta mer om våra företagsförsäkringar och hur vi kan hjälpa dig att skydda din verksamhet är du välkommen att kontakta oss. Våra försäkringsrådgivare ger gärna råd och hjälp med att välja rätt försäkringar för just ditt företag.