Skip to main content

Om du startar ett nätföretag – är det ofta kul i början eftersom du vill börja sälja på sociala medier också. Men vad är det snabbaste sättet att få fler följare? Svaret är: Köp Instagram följare från de bästa ställena för att få följare snabbare.

Dina första 10 000 följare är de svåraste och få, anledningen är enkel, ingen vet vem du är. Du måste bevisa för dig själv och andra att du är ett bra varumärke och bör följas av andra. 

Vi kommer att presentera en liten guide, samt metoder för att bli större på Instagram.

Hur får man fler följare på Instagram?

  1. Få fler Instagram följare genom att gå med i andra grupper som erbjuder och följer dig. Många använder den här metoden för att få fler följare, det är enkelt och bör prioriteras. De allra största grupperna är inte nödvändigtvis de bästa, eftersom de mindre ofta är mer aktiva och enklare och har fler följare.
  2. Köp Instagram Likes i början för att göra det mycket enklare. Att få likes på dina bilder är otroligt svårt, och ofta det som de flesta kämpar med. Det är därför viktigt att du passar på att även köpa Instagram likes också. Kanske en prenumerationslösning där du får likes på alla bilder du laddar upp, det är ofta mycket billigare också.

Använd lokala tidningar

Lokaltidningar älskar att skriva om nya företag och därför måste du hitta ett sätt att kontakta dessa lokaltidningar. Har du något spännande att prata om, eller något nytt att erbjuda? Var inte rädd för att kasta dig in i det.

Vi kan se många som vågar sig på att tidningar exploderar över en natt. Det kan också hjälpa ditt företag att förbättras, samtidigt tjäna mer pengar då exponeringen kommer att vara bra för ditt Instagram konto samtidigt som det hjälper din försäljning.

Kanske en tävling?

Om det inte fungerade för dig att köpa Instagram följare, eller att köpa Instagram likes, är det bra – för många är vägen kortare om du skapar tävlingar. Du kan använda olika metoder.

Ha en tävling där du ber dina följare att dela dina uppladdningar, då får du mycket exponering och kan bättre. Kom ihåg att ha bra priser så att det finns incitament att lägga upp bilder för din räkning.

Ha en bra stil

Det är förmodligen inte första gången du hör det, men det är otroligt viktigt. Folk följer dig inte nödvändigtvis för innehållet du redan har publicerat, utan innehållet du ska publicera – det är därför det är viktigt för dig att ha ett roligt eller snyggt Instagram konto som har en konsekvent stil.

Att vara konsekvent i din stil och alltid göra samma sak – gör att du lockar människor och får dem att lita på att ditt innehåll är bra. Därför är det viktigt för dig som företag – att vara konsekvent och synlig.

Tänk på hashtags

Hashtags är viktiga för exponering, och du har upp till 30 hashtags och lägger till. Varför inte använda alla? Det är inte pinsamt att du vill ha exponering, och det är också otroligt bra att du vågar visa vad ditt innehåll handlar om både för dina följare och Instagram.

Ikke skriv masse random hashtags som ikke samsvarer med det du skriver, skriver du om hus så hashtag hus og interiør. Ikke hashtag økonomi da, da de ikke går sammen. Hold deg til nisje ditt, og vær spesifikk slik at de generiske ikke oversvømmer ditt innhold.

Plats

Du kan tagga din plats på bilderna, och speciellt om du är ett lokalt företag bör du göra detta. Människor tittar på sina platser och letar efter bilder eller innehåll på sina respektive platser. Befinner du dig utomlands bör du även ta vara på möjligheten att använda taggar, detta hjälper till att få följare över hela världen och samtidigt lokalt också.

Då har du fått dina tips, och med dessa tips hoppas jag att du gör det otroligt bra och växer din profil. Kom ihåg att köpa Instagram följare om du behöver lite hjälp på vägen, det är bara bra för ditt konto!