Skip to main content

Att hitta på något kul tillsammans då och då kan markant öka den trevliga stämningen på företaget. Fira något mål ni nått genom en härlig middag, kör en kick-off vid havet efter semestern eller inför ett nytt projekt, eller samlas bara och ha det trevligt efter jobbet en kväll. Lite ansträngning gällande aktiviteter för dina anställda, kan gå en lång väg. Här är några positiva effekter av att dra ihop några glädjefyllda aktiviteter.

En möjlighet att öva på att samarbeta

Det finns många olika aktiviteter man kan göra för att som grupp stärka samarbetsandan. Aktiviteter som gör att man ser hur man behöver alla för att lyckas. Det kan handla om spel, sporter eller något helt annat. När alla medarbetare blir bekväma med att samarbeta med varandra kommer det här att vara positivt för arbetet.

Se varandra i en annan miljö

Det kan vara nyttigt att se sin chef, sin kollega eller liknande i en miljö som inte är präglad av jobb och deadlines. Det kan hjälpa en att inse det som egentligen är självklart, att alla andra också är vanliga människor med ofta liknande problem. Det här kan bidra till en mer avslappnad arbetsmiljö.

Förbättrade relationer

När man gör roliga aktiva saker tillsammans kan man lära känna varandra på ett bättre sätt och det här tar man med sig in i arbetet sen. Med en gladare atmosfär på arbetet kan alla må bättre, jobba bättre och känna sig mer nöjda. En härlig stämning på arbetsplatsen är alltid något man vill sträva mot.

En aktivitet som kan dra alla kollegor närmare varandra är att ha en härlig kick-off vid havet. Vår Gård är ett exempel på en plats som kan erbjuda just den upplevelsen. Med möjlighet till fantastiskt god mat från restaurangen, mingel med utsikt över Stockholms skärgård, möten i stilrena lokaler, övernattning i snyggt inredda rum, roliga aktiviteter och mycket mer. Läs mer om en kick-off vid havet på Vår Gårds hemsida.